25-2-2018

Nog een paar nachtjes slapen, en dan mogen we haar ophalen,Fayèn, onze nieuwe aanwinst van de kennel Villa Newfys !A.s. donderdag gaan we al vroeg naar Vledderveen om haar op te halen, en daar hebben we heel veel zin in.Het is een hele mooie stevige dame, echt een kleine teddybeer,waar we heel blij mee zijn! Ik zal foto's van haar plaatsen onder haar eigen naam,dan kunnen jullie haar een beetje volgen.Binnenkort vast meer nieuws over Vatou en Fayèn!

 Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2016!

Voor ons is 2016 mooi begonnen, want op 23 December 2015, zijn er 3 puppys geboren bij Villa Newfys. En wij hebben het geluk dat 1 er van bij ons mag komen wonen! En daar zijn we heel blij mee. Het is een zwart teefje met de naam Black Lady op papier. Wat haar roep naam word, dat weten we nog niet helemaal maar dat zal spoedig volgen. Op 24 Januari mogen we haar gaan bewonderen! CoolHeb haar als foto van de maand gekozen!

Eindelijk wat foto's van de reunie! Het heeft even geduurd, mijn excuses daarvoor, maar de laptop was stuk, en ja... dan word het niet wat. Ik heb nog weer even heerlijk nagenoten bij het maken hiervan, hopelijk genieten jullie er net zo veel van, veel kijkplezier! Je kan ze vinden bij de foto's onder " de reunie"!

15 0kt0ber 2015

Het is al een tijdje geleden dat we wat gemeld hebben op de site.Druk druk druk, met van alles en nog wat, maar dat mag eigenlijk geen excuus zijn! En veel bijzonders viel er eigenlijk ook niet te melden,tot nu! We hebben  11 oktober 2015 een pupreunie gehad van ons nest nu 2 jaar geleden.Er hadden zich 6 pups voor aangemeld, maar door familie omstandigheden kon Becca er niet bij zijn. Ook Smoke kon helaas niet komen, want daar verwachten ze op korte termijn een baby, en ze wonen helaas niet bij ons naast de deur.En ook Frieda woont helaas te ver weg,dus we hadden 5 pups bij elkaar.Ook Waren Rosa en Semmy aanwezig, de zus en mama van Vatou, en natuurlijk onze Vatou zelf! Om 12.00 uur zouden we bij ons thuis verzamelen,eerst even koffie drinken, en daarna een rondje wandelen om de Singeplas, of te wel, "de Broockse plas".Er om heen netjes aangelijnd, en aangekomen bij het strand, mochten ze lekker los, heerlijk zwemmen en even ravotten met elkaar! De reuen waren ondertussenook echt reuen geworden, zowel wat grote als wat gedrag betreft, en daar hadden enkele eigenaren hun handen vol aan! Maar op een paar incidentjes na, verliep het voorspoedig, en met een heerlijk zonnetje erbij had het niet mooier gekunt. Bij terugkomst even een lekker soepje en broodje samen gegeten achterthuis, en nog gezellig zitten na tegenieten met  een aantal eigenaren.Wij vonden het een super middag, we zijn blij met hoe de pups uitgegroeid zijn, en dat ze vooral allemaal goed gezond zijn, dat is toch iets om trots op te zijn! Allemaal bedankt voor jullie komst en hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij! We hebben nog een aantal mooie foto's natuurlijk, ik zal er nu 1 plaatsen, de rest volgt nog!

Merwediek's Vatou, Espresso en Esmee!