2 oktober 2020

van alles wat (18-4-15)

Op de clubmatch was het hartstikke leuk! Becca kon door andere bezigheden helaas niet meedoen, maar Vatou hadden we wel meegenomen.Niet om mee te doen maar vooral voor een beetje afleiding want ze was schijn zwanger,en dan is het best gezellig als je een dag met je vrouwtje mee mag ! En daar kwamen we nog een zus en broer van Vatou tegen,Esmee en Espresso! Dan moeten ze natuurlijk nog wel even samen op de foto,al was dat best lastig om ze samen mooi er op te krijgen. ook was Tommy er met bazinnetje Silvia en met Hanneke ook nog weer even gezellig bijgepraat.En Angela Lorijn bij ons uit Bredevoort had met Puck nog een mooie 1e plaats behaald in de tussenklasse teven,echt top!

Mijn zusje heeft woensdag 15 april een mooi nest met weimaraner pups gekregen,en wel 9 stuks! Ik mocht nog weer bij de bevalling zijn, en heb er nog 5 geboren zien worden,wat blijft het toch mooi om dat mee te maken! Kunnen we weer eens heerlijk puppy knuffelen!

Vatou gaat geregeld met ons mee naar pony Luuk, en de shetland vriendjes,en dat levert soms leuke plaatjes op.Luuk en Vatou vinden elkaar wel leuk! Die foto's zetten we bij Vatou in het album en nog een paar andere leuke foto's. Ook heb ik van Nikki, een van Vatou 's pups weer mooie foto's gekregen,dus die zetten we inhet foto album van Vatou's pups. Nou hopelijk kunnen we nog weer heel veel meer gaan genieten van het mooie weer en onze dierenvrienden!