2 oktober 2020

keuring Bleiswijk

Geleidelijk aan beginnen we het verlies van onze Shiva een plekje te geven. Tijdens onze zomervakantie hebben we het er nog vaak over gehad, dat we het ons toch wel anders hadden voorgesteld.Ook tijdens de vakantie zelf,we hadden graag willen zien hoe ze had gereageerd op de camping,hoe ze het slapen in de tent had gevonden,helaas was haar dat niet meer gegeven.En ja, hoe zou ze zijn uitgegroeid,allemaal vragen waar we nooit meer een antwoord op zullen krijgen,maar gelukkig gaat het met de andere pups wel goed, en daar zijn we heel blij mee! Hopelijk is er over een tijdje nog interesse in een reunie,om het nest nog een keer bij een te krijgen bij ons thuis,zodat we kunnen zien hoe ze zijn uitgegroeid! Vatou heeft het er eerst wel moeilijk mee gehad, en ze is nu net schijn zwanger geweest,ook dan is ze weer helemaal uit haar doen, maar geleidelijk aan begint ze ook weer haar eigen karakter trekjes te vertonen,en dat is dan ook wel weer fijn om te zien,en begint ze weer iets levendiger te worden.

Ook zijn we met Vatou nog naar de spelletjesdag geweest van District Oost, waar Jade met Vatou, en Mica met leen hond Cilly hebben meegedaan. Er waren leuke spelletjes georganiseerd, en ze hadden leuke prijzen die je zelf mocht uitzoeken,en mooi weer, dus een geslaagde dag!

 Nu we met Shiva niet meer kunnen gaan,leek het me leuk om toch nog een keer met Vatou naar een keuring te gaan,omdat ze destijds nog niet volledig was uitgegroeid.Ze is nu net 4 jr,en ben benieuwd wat ze er nu van zeggen. En mijn zusje gaat met haar duitse dog van een jaar ook mee doen, dus gaan we gezellig samen, ook dat vind ik belangrijk! Wie weet komen we jullie daar nog tegen. We gaan er een gezellige dag van maken!

Verder heb ik nog wat foto's toegevoegd aan het album "Shiva"