8e week

donderdag 26 september 2013

Vandaag al weer 8 weken oud!Deze week moest de keus dan toch echt gemaakt worden,welk teefje bij ons  zou blijven,en ooohh wat was het lastig.Pas gisteren heb ik de knoop door gehakt en besloten dat Niké(teefje rood) bij ons blijft. De afgelopen week nog naar de slingeplas geweest,om de menwedstrijden te kijken samen met de pups in de kar.Daar hebben we ze even op het strand gezet,en dat vonden ze toch wel interessant,en toch ook wel spannend.En met zo'n kar vol(5 pups) trek je toch altijd bekijks,dus aan aandacht geen gebrek.Ook hebben we deze week (dinsdag) de nestkeuring gehad van de NNFC,en alles is helemaal OK!!! Beter hadden we het niet kunnen wensen! En daar zijn we stiekem best een beetje trots op🤩!

En vanmorgen nog 1 keer alle 10 pups samen op de foto gezet voor de laatste keer😥.Want vandaag zijn de eerste 2 pups opgehaald nl Nulah en Niadh.En dat blijft altijd een moeilijk moment! Maar ze krijgen  het goed,dat weet ik zeker en ja,alle 10 houden is ook geen optie😉.Morgen gaat teefje Nymphe  naar haar nieuwe gezin,en zaterdag gaan Nexus, Nuran en Naud.

teefje geel Nanne
teefje geel Nanne
reutje lichtblauw Naud
reutje lichtblauw Naud
teefje zalm Nymphe
teefje zalm nymphe
reutje grijs Nuran
reutje grijs Nuran
teefje oranje Nanou
teefje oranje Nanou
Reutje groen Nexus
reutje groen Nexus
reutje donkerblauw Niadh
reutje donkerblauw Niadh
teefje rood Niké
teefje rood Niké
teefje paars Nova
teefje paars Nova
teefje rose Nulah
teefje rose Nulah

Vrijdag 20 september 2013

Gisteren waren de pups precies 7 weken,en daar hebben we weer een paar statie foto's van gemaakt.Met wat kwark aan de vingers proberen om de pups in de juiste stand te krijgen,voor zover dat al lukte😉.Een kleine indruk hierboven.