7e week

donderdag 18 september 2013

Vandaag is Silvia Schmocker,eigenaresse van onze papa beer Tommy geweest,om de eerste na komelingen van Tommy te komen bewonderen! En ook Silvia was dik tevreden,en vond het een prachtig nest.Het was een gezellige en leerzame middag,en ook nu was het nog steeds mooi weer,en konden we ze lekker buiten bewonderen.Silvia heeft nog een boel foto's gemaakt,waarvan ik er hierboven nog een paar zal plaatsen.De volgende update kunt u vinden in alweer de laatste week,week 8!

7e week pups
lekker buiten spelen en ondeugd uithalen, is het liefste wat ze doen!

maandag 16 september 2013

reutje groen,een echt foto model!

Afgelopen weekend weer veel bezoek gehad van familie, en toekomstige eigenaren van de pups. Een keus maken is nog niet zo eenvoudig.Vanmiddag met 5 pups in de kar even naar school geweest!(vergeten een foto te maken).Nou, dan kun je je vast voorstellen hoe dat gaat!De hele kar zag je niet meer,de kinderen vonden het prachtig,en de pups volgens mij ook.Ze kunnen toch nog best veel naar buiten,en als er een bui aan komt,dan zetten we ze snel binnen,maar over het algemeen treffen we het nog steeds.Ze worden nu wel steeds wat brutaler,en gaan steeds meer op onderzoek uit,dat is leuk om te zien!

donderdag 12 september 2013

Vanmorgen met alle 10 de pups naar de dierenarts geweest.Voor het eerst in de auto, met z'n allen in de bench,het was wel een avontuur,zo niet voor de pups, dan wel voor ons!Maar het ging prima,één voor één er uit,en daarna mochten ze daar nog even rond lopen.Het was er wel warm,dus al gauw lang uit op de vloer! De dierenarts vond het een mooi nest,en alles is goed gekeurd,dus dat kon niet beter.Ook zijn ze weer ontwormd,en dan gaan we nu echt al weer de laatste paar weken in😥.Al weet ik zeker dat al een heel aantal van de pups een heel fijn thuis gaan krijgen,en dat zij met liefde hun pup zullen verwelkomen,en dat geeft voor ons toch wel een goed gevoel,al willen we daar nu nog niet te veel aan denken😉. De afgelopen dagen hebben we de bij keuken ook maar ingericht om te spelen voor de pups met dat slechte weer,dan is de puppy ren de hele dag toch echt niet leuk.En dat ging prima! Ze hebben zich prima vermaakt! Ook hebben we ze weer even gewogen vanavond,en ze waren in één week gemiddeld 1300 gram gegroeid.