6e week

dinsdag 10 september 2013

Deze week hebben we geprobeerd de pups wat te laten wennen buiten hun vertrouwde omgeving.We hebben ze per 5 meegenomen door bredevoort over straat in een karretje,dat ze kunnen wennen aan auto's en brommers e.d. Ook hebben we ze allemaal (niet allemaal tegelijk) mee laten lopen aan een riempje. De een kon het al best goed,en de ander vond het reuze spannend,en zat steeds te piepen.Ook zijn er veel vriendjes en vriendinnetjes van onze kinderen die geregeld komen om met ze te spelen en te knuffelen,en daar word iedereen blij van!

Vandaag zijn de pups gechipt door de Raad van Beheer.Zo worden ze op de stamboom genoemd.

donkerblauw   -Niadh                                           rose             -Nulah

groen            -Nexus                                           zalm            -Nymphe

lichtblauw      -Naud                                            rood             -Niké

grijs             -Nuran                                           geel             -Nanne

                                                                        oranje         -Nanou

                                                                       paars           -Nova

 

vrijdag 6 september 2013

Gisteren bericht gekregen,dat de pups a.s. dinsdag geregistreerd gaan worden door de Raad van Beheer! Dan worden ze gechipt en krijgen ze de stamboom namen.En oooooh wat is het moeilijk!

Zelf had ik gedacht dat ik voor dat de "chipper"kwam,wel een keuze zou hebben gemaakt.Maar ze hebben allemaal wel wat! Een ding is zeker,het word wel een teefje.En we hebben nog een paar dagen de tijd. Dus daar komen we vast wel uit.Afgelopen nacht hebben ze mij wakker "gepiept"want ze vonden het binnen veeeeel te warm,en wilden veel liever weer naar buiten.Even een nieuw bakje water,en toen snel weer naar bed,want daar kunnen we niet aan beginnen.Later werd het stil en hebben ze Zich er maar bij neergelegd,dat het vrouwtje er toch niet in trapte.Nu de airco maar aangezet in de keuken,is het daar toch iets beter vertoeven(hoezo verwend😉)

Even lekker ravotten samen