3e week

naar buiten!!

Maandag 18 aug 2013 zijn we begonnen met bijvoeden.Ik had het idee dat ze sneller weer honger hadden,dus toen maar puppymelk bij de dierenarts gehaald,en geprobeerd een flesje te geven.5 wilden wel,en 5 niet,en die leggen we bij Vatou aan en soms een beetje melk op een schoteltje om zo te leren drinken,en de andere krijgen de fles,en af en toe nog even bij mama!

Ook mogen we beginnen met geweekte brokjes,om te oefenen,en dat geeft ook al weer iets meer vulling!De eerste keren is het een heel geknoei,maar alle begin is moeilijk.Zo gaan we steeds een stapje verder.

Woensdag 21 augustus zijn ze s'middags voor het eerst naar buiten geweest,en dat ging heel goed!Ze vonden het helemaal niet vreemd.Gingen na een tijdje lekker liggen slapen als of ze nooit anders gedaan hadden,zo mooi om te zien!Ook is Hanneke(fokster van Vatou) die middag geweest om ze te bewonderen,en dat was erg gezellig.De volgende update komt in week 4

iets meer levendigheid in de werpkist!

zondag 18 augustus 2013

De oogjes zijn open,en het lopen gaat al best goed!

Elke dag wegen we de pups nog,om ze evenwichtig te laten groeien.

We leggen ze 5 om 5 aan,anders hebben we helemaal geen overzicht meer,en dan mag de rest even in de bench zodat we gelijk de werpkist schoon kunnen maken,of de andere 5 blijven in de werpkist,tot dat het hun beurt is.

Ja,en wachten is niet altijd leuk,en dat laten ze dan ook wel horen!Er is nu steeds meer beweging in de werpkist,dat is mooi om te zien!

Ook gaan ze al steeds meer reageren op ons.Als de kids er even bij gaan zitten, komen ze gelijk even bij ze kijken,en aandacht is heeeeel erg fijn!Het word nu iets meer knuffel tijd,ze hebben al weer iets meer bij te zetten.

Vatou doet het goed,al word het wel zwaar voor haar.Maar nog een paar daagjes,en dan mogen we de pups bij voeren,en dan kunnen we Vatou een beetje ontlasten.En hopelijk voor ons zelf ook,want we gaan nu s'nachts nog steeds er uit om te voeden,en misschien kunnen ze met bij voeding in ieder geval de nacht door komen.