Nieuws!

Vrijdag 22 november 2013

Afgelopen weekeinde de geleende spullen voor de bevaling weer terug gebracht naar Hanneke en Pieter in Sleeuwijk! Even weer gezellig bij gepraat,en daarna door naar Gorinchem naar Smoke(reutje groen uit ons nest),om de stamboom langs te brengen. Erg leuk om hem weer te zien,en het gaat prima,dat is altijd weer fijn om te zien!

Onze Vatou is op dit moment kaler dan kaal! Het lijkt een heel andere hond.Heel in de verte begint de nieuwe vacht er door te komen, en die ziet er weer mooi donkerbruin uit.Hopelijk groeit het snel weer aan,want ze wil zelfs niet buiten liggen,iets wat ze eigenlijk het liefst doet,maar met zo weinig vacht vind ze het volgens mij gewoon te koud! Verder is ze goed opgeknapt na de kraamtijd en is ze weer de oude Vatou,al heeft ze tegenwoordig nog wel eens "wortels"in de oren😀

Onze Shiva hier 16 weken oud!
17 november 2013; De stamboom gebracht bij reutje groen in Gorinchem!
Smoke(Nexus) is hier 16 weken oud,en hij doet het hartstikke goed!
Hij ziet er heel mooi uit,ook een uitstaande wat langere vacht.

donderdag 7 november 2013

Vandaag zijn we alweer een week met nog maar 2 honden. Nova (Frieda) woont nu met haar nieuwe baasjes in Amsterdam voor een jaar,en zal daarna weer verhuizen naar Duitsland.

Shiva is nu weer meer op Vatou gericht,nu Nova weg is,ze spelen nu veel meer samen.Vatou vind dat ook erg leuk,beleeft nu zelf ook meer plezier aan een pup erbij.Shiva gaat ook wel geregeld even alleen mee,vandaag nog even naar Intra tuin,om allemaal nieuwe indrukken op te doen.Vandaag woog Shiva 19,7 kg,dus ze groeit gestaag!(14 weken)

dinsdag 29 oktober 2013

A.s donderdag word Nova opgehaald door haar nieuwe baasje! Hebben we nog een paar daagjes om van haar te genieten,en dan moeten we echt afscheid nemen. Hopelijk gaat ze haar plekje daar snel vinden! Dan kunnen we ons gaan richten op onze eigen pup Shiva die bij ons blijft, en onze Vatou eens verblijden met een extra wandeling!

 

Nova en Shiva 26 oktober 2013

Donderdag 24 oktober 2013

A.s zondag komen er mensen kijken voor Nova.Het zou heel fijn zijn dat zij dan ook haar eigen plekje krijgt.Je gaat je toch steeds meer hechten aan zo'n hondje en dan word het wel steeds moeilijker om er afstand van te doen.Maar voor de pups is het beter dat ze afzonderlijk van elkaar opgroeien,dat ze zelfstandig worden en hun eigen karakters goed kunnen ontwikkelen.

 

Gisteren de 12 weken enting gehaald,en ze waren goed gegroeid! Nova was 14,6 kg en Shiva 15,9 kg.Het is nog lekker weer,dus elke dag even met Vatou en de pups lekker pootje baden bij de Slingeplas,kunnen ze vast wennen aan het water.Ze vinden het prachtig!

Jade met haar 2 grote vriendinnen!
Beschrijving
Shiva
Beschrijving
Nova op het strand bij de Slingeplas
Beschrijving
Afgelopen week,op 13 oktober 2013 is Vatou 3jaar geworden! En toen hebben we deze foto gemaakt,van wat er nog "over" is van ons nestje.Nova, mama Vatou en Shiva! Binnenkort ga ik van Shiva en Nova foto's plaatsen bij de algemene foto,s zoals ik dat ook heb gedaan voor Kyra en Vatou Daar kunt u Shiva en Nova verder volgen!

12 oktober 2013

Vandaag is Nanne(teefje geel) opgehaald om naar haar nieuwe baasjes te gaan! En zo word het hier ondertussen steeds wat rustiger en kaler.Het is heel fijn dat we weer een leuk gezin hebben  getroffen waar zij liefdevol gaat opgroeien! NU zijn alleen Nova(paarse bandje) en Shiva er nog.

Voor Nova zoeken we nog een fijn thuis.Dus als u interesse hebt,bel of mail gerust, of kom vrijblijvend kijken!Een erg mooie dame die goed weet wat ze wil! Mail: d.te.hennepe@kpnmail.nl     Tel: 0543-451129

6 0ktober 2013
Nog even met z'n 3-en samen met mama Vatou genieten achter op de dijk! Lekker rennen!
foto 3 oktober 2013-9 weken oud. Voor teefje paars( links op de foto) zoeken wij nog een fijn thuis,waar ze liefdevol kan opgroeien ! Heeft u interesse,bel of mail ons, of kom vrijblijvend kijken.tel: 0543-451129 mail: d.te.hennepe@kpnmail.nl

pups geboren!!

Hoera, op 1 augustus 2013 zijn de pups van Vatou en Tommy  geboren!!

En wel maar liefst 10!!!

6 teven en 4 reuen.

Moeder en pups maken het goed,Vatou heeft het zo knap gedaan!

De bevalling heeft erg lang geduurd,en nu zijn we allemaal heel erg moe

Daarom nu even 1 foto,de rest volgd!

Meer nieuws over de pups kunt u lezen in het puppydagboek.

Dinsdag 30 juli 2013 Vatou met haar mooie dikke buik! Hopelijk duurt het niet meer zo lang,want Vatou krijgt het nu echt wel zwaar.Het eten gaat moeizaam,de buik begint een beetje in de weg te zitten.Nog heel even geduld! Waarschijnlijk de laatste loodjes.....??
even lekker afkoelen bij de Slingeplas
Genieten!
25 juli 2013 Vatou word al erg dik, is ruim 7,5 weken drachtig en heeft nog een ruime week te gaan.Alle voorbereidigen zijn getroffen.Het zijn wel zware dagen voor haar met dat hete weer.Vatou slaapt nu s'nachts in de kapsalon bij de airco,dan kan ze nog een beetje slapen!
21 juli 2013 Vanmorgen hebben Hanneke en Pieter de werpkist gebracht,en komt het al weer een stapje dichterbij!Vatou heeft nog een paar zware weken voor de boeg,maar ondanks het hele warme weer, doet ze het goed.Kan ze vast wennen aan haar nieuwe plekje!
maandag 15 juli 2013 Vatou hier 6 weken drachtig.We lopen al niet zo ver meer, 3 a 4 keer daags kleine stukjes.Ook in verband met het warme weer! Wel gaat ze iedere dag nog even lekker in het water,niet echt zwemmen,maar om lekker af te koelen! Ze doet het goed,hopen dat het zo blijft! Haar buik groeit al gestaag,al kun je dat op de foto niet echt goed zien!
dinsdag 2-7-2013 Vandaag 30 dagen drachtig!

Kop

Hier nog een mooie echo,waarin je al goed "iets"ziet zitten!

Vatou is wel echt zwanger,snel moe en errruuuggg traag!🙂

Dekreu Tommy Lucchese vom Burgseeli canadees kampioen

Hoera, Vatou verwacht puppies!

1. jul, 2013
Pups
Vanmorgen om 9.10 uur werden we bij de dierenarts verwacht voor een echo!
Vatou vond het zelf ook een beetje spannend,en wij natuurlijk niet minder.
En jawel,zodra het apparaat er op kwam,was er gelijk een vruchtzak te zien!
Echt heel mooi om dit zo mee te maken!
Zo zagen we er meer,en nu laten we ons verrassen wat er werkelijk gaat komen!
Begin augustus worden ze verwacht!
9. jun, 2013
dekking
Vatou is op 2/3 juni 2013 gedekt door Tommy Lucchese vom Burgseeli.
Op 1 juli gaan we een echo maken om te kijken of dit gelukt is.
Wij verwachten van deze combinatie uitsluitend ZWARTE pups!